• IMG_3293.jpg
  • IMG_8268_3.jpg
  • IMG_8522_2.jpg
  • IMG_8985.jpg

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Oudervereniging

Oudervereniging (OV)

De oudervereniging bestaat uit maximaal 13 leden. Dit zijn 12 mensen die minimaal één kind op de Pieter Wijten school hebben zitten en één leerkracht. Wij willen de kinderen een leuke schooltijd bezorgen met diverse activiteiten die de leerkrachten er niet allemaal bij kunnen doen. Denk aan de sinterklaas / kerst / nieuwjaarsborrel / carnaval etc.

Wij hebben als doel dat alle kinderen terug kijken op een leuke en gezellige basisschooltijd op de Pieter Wijten school ! Wij als OV gaan met de leerkrachten om tafel zitten en maken een plan om de kinderen een leuke activiteit te bezorgen. Ook houden wij rekening met wat de leerlingenraad van de school belangrijk vindt.

 

Tijdens het schooljaar vergaderen wij ongeveer zes keer per jaar. De vergaderingen zijn openbaar, iedereen is van harte welkom. U kunt de data terugvinden in de schoolkalender.

Met alle hulp van ouders en grootouders bij deze activiteiten zijn wij erg blij, want ook wij kunnen het niet alleen. Met meer hulp wordt het alleen maar gezelliger!!!! Als u hieraan bij wilt dragen kunt u zich altijd melden bij Francoise (voorzitter) en Mariska (secretaris) of bij een van de klassenvertegenwoordigers. 

Ook tips en ideeën zijn van harte welkom.

Francoise: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Laura: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Oudervereniging:

Francoise Dumoulin (voorzitter)
Laura Honcoop (voorzitter)
Rianne Mans (penningmeester)
Mariska Timmermans (secretaris)
Amy Lapré
Peggy van Aarle
Linda de Gouw
Miranda van Heumen
Diana van Erven
Wendy van Alphen
Chantal Oostrum